13-1 (2)
13-2
13-4
13-3
13-5


GRUPPEREJSE MED FAST TEMA TIL PEMUTERAN, VEST BALI OG PULSERENDE UBUD

er en rejse, der i videst muligt omfang bygger på ansvarlig bæredygtighed, der bliver mere og mere nærværende i takt med vi bevæger os fra det kommercielle Bali i syd, som vi oplever ved ankomsten og den første morgen. inden vi forlader Denpasar og bevæger os op til det autentiske Pemuteran. Det særlige ved Pemuteran er, at du som gæst i byen glider ind dagligdagen. Meget lidt er tilrettelagt med turisme for øje. 


Her er der, udover sine betagende omgivelser og lækre strand vilde delfiner, unikke aktive Hindu og Buddha templer, vingårde, varme kilder i junglen, snorkling på koralrev, den ubeboede Menjangan Island og det prisbelønnede BIOROCK®-projekt med genopretning af koralrev.


Se hvad der, inklusive fly Danmark-Indonesien-Danmark, er inkluderet i rejsen her og/eller se hele programmet her.


Alt det oplever I i et mix af afslapning og spændende udflugter og de sidste to dage oplever I kunstnerbyen Ubud på egen hånd, hvor vi også gerne rådgiver jer om udflugter. Undervejs til Ubud besøger I risterasserne i Jatiluwih, der er UNESCO verdensarv.


I kan derfor glæde jer til mange daglige oplevelser i Pemuteran og har I mod på mere end det, der er i programmet, kan I tilkøbe både korte og lange udflugter på de to dage til egen disposition.


I kan også snorkle, direkte fra stranden, dykke eller spille golf. 


I Ubud har vi også forslag en række udflugter på egen hånd.


Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.