31-1
31-2
31-4
IMG-20191219-WA0007
3turtle 12


STUDIEREJSER OG SKOLEREJSER

arrangeres som rene fornøjelsesturer eller som ture udelukkende med indlæring for øje, samt et mix af begge.


Et godt eksempel på en Skolerejse, der kombinerer indlæring og fornøjelse, er vores tur til Pemuteran, Vest Bali, der har et etisk ansvarligt bæredygtigt miljø som sit hovedmål, og hvor der er rig mulighed for at interagere med lokalsamfundet. Alt foregår i en afslappet atmosfære med en imødekommende lokalbefolkning, hvis daglige liv er en blanding af fiskeri, turisme og den fælles beslutning om at bevare deres landsby så autentisk som muligt. 


Genoprettelse af koralrev

Pemuteran er hjemsted for det første BIOROCK® projekt med genoprettelsen af koralrev. Det foregår efter en metode, hvor koralrevene genoprettes 10 gange hurtigere end naturren selv er i stand til. I kan lærer alt om denne skelsættende proces, hvor I også dykker på revene og hver deltager lærer at pode deres egen koral. Som skole kan I gennem en donoraftale få jeres eget rev, som I kan vende tilbage til år efter år.

Når I ikke er der, passes revet af frivillige BIOROCK® dykkere,


Mød jævnaldrende skoleelever

I kan besøge en lokal skole og følge undervisningen og sidst på dagen mødes med jævnaldrende elever på stranden til et alkoholfri party, hvor I kan udveksle tanker og ideer og måske knytte nye venskaber.

 

Bæredygtigt landbrug i skoven

De første indbyggere i Pemuteran var landbrugere og levede tæt på bjergene et stykke væk fra stranden. De lærte sig at drage fordel af de forskellige afgrøders behov for næring og sollys, samt vandet fra bjergene. Det gør de stadig. Når de høster en afgrøde, står den næste allerede klar til at vokse sig stor. I kan selv være med til at plante afgrøder og kan følge dem, mens de vokser, frem til de høstes via fotos vi sender jer.

 

Templer

Bali er det sidste store integrerede Hinduisme-Buddhisme fællesskab i Indonesien. Det er udtrykt ved mange templer fra begge religioner. Der er særligt to, der er værd at se nærmere på: det hinduistiske Melanting og det buddhistiske Brahmavihara – Arama. Hertil kommer det mindre hindutempel Pabean, der skønnes at være bygget, hvor der for 2.500 før vor tid lå en toldstation efter fund af mange artefakter fra den tid. Templet rummer mange kinesiske elementer.


Risdyrkning

På vej til lufthavnen kan der gøres stop ved Jatiluwih risterasserne. Det var her det hele begyndte i 900-taller og risterasserne, der er UNESCO verdensarv, dyrkes stadig kommercielt efter de oprindelige principper, hvor de opdelt i landsbyer og mellem familier. På demokratisk vis besluttes såning, vandingsplaner og høst. 

 

Mange flere muligheder

Pemuteran og dens nabolag byder på mange flere muligheder som vilde delfiner, trekking i regn- og monsunskov, varme kilder i junglen, Menjangan Island (krondyrenes ø), perlefarm, vingård, fiskeri med de lokale, tempelceremoni, spektakulære vandfald, Trunyan Village med et touch af Indiana Jones, som hjælp havskildpadderne, hvis der er små skildpadder, der skal sættes ud. I tager selv skildpadden op af bassinet, hvor den er vokset op, navngiver den og bærer den til stranden og sætter den ud. I får et certifikat og der er endda mulighed for at snorkle, så I kan følge kræet på vej. Og der er mange flere muligheder og meget mere. Det er bare at vælge så tilrettelægger vi sammen den tur, der opfylder jeres behov. 

 

De gratis glæder

Det er ikke alt der koster penge :) Udover udflugterne byder Pemuteran på lækker strand, hvor I kan snorkle fra, solopgang fra Bukit Ser og solnedgang fra Bukit Kursi og selve byen.

 

Og

Vi arrangerer naturligvis Studierejser og Skolerejser med andre formål og til andre destinationer. I er altid velkomne til at kontakte os, så kan vi sammen tilrettelægge den rejse, der opfylder jeres krav.   

Også her drager I fordel af det store netværk, vi har opbygget gennem mere end et halvt århundrede.  

 

Studierejserne og Skolerejserne

sælges i Danmark, som vore øvrige rejser, af Euro Tourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, telefon 98 11 34 00, e-mail: info@eurotourist.dk der et af de fremmeste danskejede rejsebureauer indenfor Studierejser og Skolerejser. Euro Tourist er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Jeres ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.


I er naturligvis også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte på telefon 40 36 30 00 alle ugens dage også weekend mellem 09:00 - 20:00; mail info@kembangtravel.dk


Alle henvendelser er uforpligtende til indtil andet aftales og bekræftes 😊