25-2
Jatiluwih 1
25-5
c 8


EN PERSONLIG REJSE TIL PEMUTERAN på VEST BALI

er er et godt eksempel på den ideelle ferie helt på egne betingelser 😊 Om du rejser alene eller to eller I er en hel familie eller en gruppe.


Konceptet følger vores helt ordnede filosofi, at en rejse med Kembang Travel er et peronligt tillidsforhold mellem gæsten og os. 


Udover en GRUNDPAKKE, der indeholder flyrejsen Danmark-Bali og retur (I er også velkomne til selv at arrangere fly), transfers til fra lufthavn og indkvartering, det ønskede antal dage, beslutter I hvilke udflugter / aktiviteter, der skal være en del af jeres ferie. I behøver ikke at gøre det hjemmefra. Det kan ske i Pemuteran direkte hos vore partnere.


Vedkommende, der henter jer i Denpasar, vil være jeres primære kontakt og chauffør / guide på de udflugter I vælger, helt som jeres vært og hans personale kan en masse om, hvad I kan opleve udover forslagene her.


Baseret på de ønsker I deler med os er alle forberedte på at opfylde jeres ønsker. Som en gæst skriver: "Det var en utrolig rejse. Alle ville gøre alt for at hjælpe os."


Her er alle de muligheder I kan ønske jer, hvad enten I foretrækker en afslappet ferie på stranden med få udflugter, eller være optaget af aktiviteter fra morgen til aften kan alt foregå i jeres tempo.


Udover det frivillige prisbelønnede BIOROCK® koralrev genoprettelses-projekt, byder Pemuteran på sine betagende omgivelser og strande af fint sort vulkansand, unikke templer, her i blandt Pulaki Templet, der bevogtes af makakaber, varme kilder i junglen, snorkling direkte fra stranden på koralrev, både eviggrøn regnskov og løvfældende monsunskov, hvor I kan opleve, hvordan landbrug dyrkes i pagt med naturen, perlefarm. vingårde, den ubeboede Menjangan Island, kaldet Deer Island, hvor kronhjortene lever frit, og Balis ældste tempel og i nabolaget vilde delfiner og Jatiluwih risterrasserne, hvor der hele begyndte i 900-tallet, i dag Unesco verdensarv og en helt unik landsby, hvor man ikke begraver sine døde, men lægger dem under træerne. På den anden side af Bali strædet til Østjava ligger Ijen Krateret med sin blå ild.


Vi har Balis ældste tempel, regnskove, århundrede gamle varme kilder i junglen, Pulaki Templet der bevogtes af Makakaber, Den ubeboede Deer Island, hvor kronhjortene lever overalt, vingårde og perlefarm, skildpaddeopdræt, landbrug i skoven, og i nærheden risterrasser, vilde delfiner og meget mere.


Ferieformen "helt på dine betingelser" er også perfekt, hvis du vil lære at snorkle, tage et PADI-dykkercertifikat, blive fridykker, eller blive frivillig i BIOROCK® projektet, hvor du hjælper med at genoprette koralrev.


Det eneste vi ikke kan tilbyde, er et larmende natteliv. Og det er faktisk rart.


Du kan vælge at være helt på egen hånd, fra du ankommer til Pemuteran til du rejser igen, eller du kan deltage i de aktiviteter og udflugter vi tilbyder.


Lejer du en motorcykel, der modsvarer en 45 Yamaha, kan du frit kan bevæge dig rundt på kortere eller længere ture med egne mål, eller udstyret med vores forslag, inklusive nogle af de steder vi arrangerer udflugter til.


Du kan selvfølgelig kombinere alle mulighederne efter dit eget hoved. Så bliver det næppe meget bedre 😊


Og glem ikke mulighederne for at kunne spille golf på en af Asiens mest ikoniske baner og eller foretage verdensklassedykning på en 45 meter lodret klippevæg, kræver PADI-certifikat.


Uanset hvad du vælger, har du adgang til vore partnere, der heller end gerne gode råd og har masser af forslag til både endagsudflugter eller flerdagesture på egen hånd. Fortæl dem jeres ønsker. Med deres lokalkendskab har de forslag til, hvad I bør opleve.


Og meget mere, som I kan være en del af, hvis I ønsker.


Rejsen bestilles hos Euro Tourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, Tlf. 98 11 34 00; Mail: info@eurotourist.dk. Euro Tourist er medlem ad Rejsegarantifonden, jeres ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte for at høre mere om rejsen, inden du bestiller, telefon 40 36 30 00 alle ugens dage, også weekend 09:00-20:00; mail info@kembangtravel.dk