Kembang Travel

er en division af PT Kembang Matahari Indonesia, registeret i Jakarta, Indonesien. PT svarer til et dansk A/S, blot underlagt meget strengere krav og kontrol fra de udøvende myndigheders side end et dansk A/S.


Vores historie

I 2017, efter 18 år i samme virksomhed og knap 50 år, besluttede Tata, at tiden var inde til forandring.


I 2009 havde hun i Jakarta mødt forfatteren Peer Holm Jørgensen, der var på en debatturne og spurgte ham, om det var en ide at arrangere rejser til Indonesien for danskere. Svaret var "ja" under forudsætning af, at rejserne skulle adskille sig fra dem, der bliver udbudt af andre aktører.


I efteråret 2017 blev den første rejse, et mix af kultur og oplevelser på Java, præsenteret for offentligheden. Den skulle gennemføres i efteråret 2018.


Trods stor interesse kom der ingen bookinger, så Tata gik i gang med at finde et nyt rejsemål. Valget faldt på Pemuteran på Vest Bali. En landsby, der i enighed har besluttet sig for at bevare det autentiske miljø og samtidig udvikle ansvarlig bæredygtigt turisme.


Siden har vi tilføjet flere destinationer og rejseformer, og har valgt at fokusere på det, vi er stærke til: I kraft af det netværk, vi har opbygget gemmen mere end et halvt århundrede, at udvikle og tilbyde unikke rejser og oplevelser. 

 

Det betyder, at vi ikke selv sælger rejserne. Det overlader vi til eksperterne hos EuroTourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, telefon 98 11 34 00; email: info@eurotourist.dk.


Euro Tourist er grundlagt i 1938 som Aalborg Rejsebureau og er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket er din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.


Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte for at høre mere om en rejse, inden du bestiller, telefon 40 36 30 00 alle ugens dage, også weekend 09:00-20:00; mail info@kembangtravel.dk