JUNGLEHOTEL PÅ FLORES ER  LUKSUS SÅ DET VIL NOGET - OG EN TUR TIL KOMODO MED VARANERNE


Flores er meget mindre kendt end Bali, men tilbyder et enestående dyreliv og naturlig skønhed. Øen er et økologisk paradis fyldt med fascinerende endemiske arter og bjergrige landskaber, der vil tage pusten fra dig.


Jeres oplevelse starter hver dag med daggrylys og tåger, der kryber over bjergets skove, hvilket resulterer i et kor af vågne fugle. På klare dage er udsigten en fest for øjnene med udsigt til Komodo-øerne og endda Mount Sangiang - den aktive vulkan Sumbawa.


I bor i en af ni ”A-hus” formede store, unikke, luftige hytter med moderne bekvemmeligheder på siden af Mount Mbeliling og har en fantastisk udsigt enten over lokale skove, Mount Mbeliling, Labuan Bajo-bugten og Komodo-øerne eller skovreservatet Mbeliling. Der er solnedgang fra alle hytter.


Har I lyst, er der et stort udvalg af fuglevandringer, vandfald, søer og kløfter, kulturelle besøg i lokale landsbyer, hvor I kan få en chance for at besøge stedet for Flores-manden (et lille hobbitlignende samfund, som arkæologer for nylig har udgravet).