Dykker du?


Dykning på Bali blev skabt ved Menjangan Island, ud for Pemuteran, under sponsorskab af den indonesiske flåde, der i 1978 inviterede de vigtigste indonesiske dykkerklubber til øen og over tid udviklede dykning på Bali sig til det vi kender i dag.


Vi samarbejder med Bali Diving Academy, der, med sin 100% safety record siden 1991, tilbyder hele paletten fra begynderundervisning fra 8 - 10 år, over erhvervelse af PADI-certifikat, til kurser i fridykning og kursus i redning.

Med en unik marinbiologi er der snorkling og dykning i særklasse 5 - 7 minutters sejlads fra Pemuteran og på Napoleon og Coral Garden revene har du mulighed for at opleve store havdyr som plettet ørnerokke og revhajer. Vi kan naturligvis ikke garanterer du møder dem. Guiderne har dog en rimelig god erfaring med chancerne for at finde dem.


Dykning kan købes fra et enkelt dyk til flere dages dykninger, fra "lige uden for døren" til verdensklasse dykninger på Menjangan Island, der skønnes at have de mest spektakulære koralrevs- og klippevægsdykninger på Bali med generel høj sigtbarhed, der gør både snorkling og dykning til en fornøjelse på alle niveauer. Dykning kræver PADI-certifikat.


Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.