Peer Holm Jørgensen Indonesien kyndig Kembang Travel
Peer Holm Jørgensen i audiens hos Sutedja  barnebarn af Balis sidste k
Peer Holm Jørgensen på bogtur med Den Glemte Massakre Jakarta Indonesi
Peer Holm Jørgensen  på Ubud Writers and Readers Festival Bali
Peer Holm Jørgensen interview Bandung Radio om Den Glemte Massakre
34-8


KONTAKT VORES INDONESIEN KYNDIGE


Inden du bestiller din rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores danske Indonesien kyndige Peer Holm Jørgensen, enten på mail: peerholm@kembangtravel.dk eller telefon +45 40 36 30 00. Meget gerne aften og weekend, 


Du er også velkommen til at sende Peer en mail eller sms med et tidspunkt, hvor du gerne vil ringes op. Så gør han det. Også aften og weekend.


Peer fortæller:

Jeg var 17, da jeg kom til Indonesien i 1963, på min første vestgående New York - New York tur jorden rundt og jeg tilstår blankt, at jeg allerede dengang nu for 60 år siden, tabte mit hjerte til det indonesiske folk og deres land.


I 2009 blev jeg den første danske forfatter siden H.C. Andersen, der udkom på Bahasa Indonesia, det indonesiske nationalsprog, hvor jeg skriver om Indonesiens farverige historie, dynamiske nutid og fremtid. 


Siden mit første møde med Indonesien i september 1963 og research i forbindelse med mine bøger har jeg fået et dybtgående kendskab til Indonesiens sociale forhold, religioner, kulturelle historie og samfundet generelt. 


Jeg er aktiv deltager i det indonesiske samfund blandt andet debatter og foredrag på læreanstalter, gennem scholarships, medvirken i udvikling af lokalsamfund og løsning af en af de gordiske knuder, der i 1945 opstod i skiftet fra koloni til selvstændig nation.


Det har skabt og skaber mange unikke kontakter til alle dele af det indonesiske samfund. Det er dem vi nyder godt af når vi tilrettelægger både vore grupperejser og ikke mindst de personlige rejser.


Det betyder, at jeg sammen med Kembang Travel kan skrue en personlig rejse og tilbud sammen til dig, så den rummer alt det, du forventer af den optimale ferie.


Jeg rådgiver også Kembang Travel om Grupperejser med fast Tema, Personlige Rejser, Signaturrejser, Studierejser og Skolerejser og nye tiltag. Jeg er rejseleder på udvalgte rejser.


KEMBANG TRAVEL sælger ikke selv rejser. Vi holder fokus på at arrangere og gennemføre dem. Til gengæld samarbejder vi med solide rejsebureauer.


Vores samarbejdspartner i Danmark er EURO TOURIST, Vesterbro 89, 9000 Aalborg tlf: 98 11 34 00; mail info@eurotourist.dk


Her kan du booke alle Kembang Travels rejser, EURO TOURIST er et privatejet bureau, grundlagt i 1938 og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening samt Rejsegarantifonden, hvilket er din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed,