"DE GRATIS GLÆDER" I PEMUTERAN OMFATTER:


Dagligt liv i Pemuteran, der opleves bedst ved at bevæge sig rundt i byen til fods. Udover dagliglivet har deltagerne også mulighed for at opleve fiskerne arbejde med deres både og garn mellem fangsterne, gå på det lokale marked, i de små butikker og spise på restauranterne med byens borgere og foretage udflugter til fods.

 

Balinesernes daglige liv og levned bygger på ritualer og traditioner. Det er essensen af Balinesernes rige kultur, hvoraf mange foregår i og omkring templerne. Ofte er dans en del af ritualet. Gæster er meget velkomne til at overvære ceremonierne.


Uden vi vil love det, så er sandsynligheden for, at der på en længere personlig rejse vil være mulighed for at opleve ceremonier som bryllup, ligbrænding eller trancedans. Det sidste foregår ved private arrangementer og findes kun i Pemuteran.   


Stranden er få minutters gang fra jeres bungalow, hvor I kan slå sig ned enten i sandet eller leje stole. Der er også cafeer og restauranter, men I er velkomne til at medbringe egen mad og drikke på stranden. HUSK at rydde op efter jer.

 

Slip ungerne løs og lad dem lege og bade i strandens områder for børn, hvor de undgår søpindsvin, Københavnerulke og skarpe klipper.

 

Snorkling kan ske direkte fra stranden.

Har du lyst til guidet snorkling på koralrevene under BIOROCK genoprettelsesprojektet, er det blot at sige til, så arrangeres det mod betaling. Genoprettelsesprojektet er non-profit og alle indtægter går til arbejdet.


Solopgang Der er cirka 30 minutters gang til Bukit Ser, hvor der er et lille tempel. Her kan solopgangen nydes. Ved foden af bakken er der en lille mangrove skov.

 

Solnedgang Med cirka 60 minutters gang til foden af opstigningen, går det mod det lille BUKIT KURSI TEMPLE på toppen ad stier og omkring 300 ikke så stejle trin. Templet er ikke i sig selv noget specielt, men udsigten over Pemuteran Stand er formidabel og velegnet il at nyde solnedgangen. Som en rejseskribent, vi har haft med på turen udtrykte "Worth to die for" 


Uanset hvad du vælger, har du adgang til vore partnere, der heller end gerne gode råd og har masser af forslag til både endagsudflugter eller flerdagesture på egen hånd. Fortæl dem jeres ønsker. Med deres lokalkendskab har de forslag til, hvad I bør opleve.


Og meget mere, som I kan være en del af, hvis I ønsker.

 

Rejsen bestilles hos Euro Tourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, Tlf. 98 11 34 00; Mail: info@eurotourist.dk. Euro Tourist er medlem ad Rejsegarantifonden, jeres ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte for at høre mere om rejsen, inden du bestiller, telefon 40 36 30 00 alle ugens dage, også weekend 09:00-20:00; mail info@kembangtravel.dk