07-1
07-2 (2)
07-3
e 10
32-2


VORE DESTINATIONER

Vores lokalkendskab til hele Indonesien, fra øst til vest, opbygget gennem 60 år, giver unikke forudsætninger, når vi udvælger vore destinationer. Det gælder for alle de rejseformer, vi tilbyder.


Samtidig drager vi og vore gæster fordel af, at vi er aktivt involveret i det indonesiske samfund og har et omfattende netværk med personlig relation til vore samarbejdspartnere. 


Hver destination skal leve op til en række krav, der spænder fra bæredygtighed, indkvartering, hygiejne, seværdigheder, muligheder for oplevelser på egen hånd, hverdagsliv, ja alt det vi selv vil stille krav om, for at få opfyldt vore forventninger til den perfekte ferie.


Vi må dog også erkende, at ikke alle destinationer kan leve op til samtlige krav og at vi må gå på kompromis. Vi forsøger dog at få imødekommet så mange af vore krav som muligt.


Er vi nødt til at gå på kompromis klares meget dog af en usædvanlig imødekommende og smilende befolkning.


I efteråret 2023 og 2024 er vore primære rejsemål:
1) Pemuteran, Vest Bali og Ubud 

2) Flodsejlads på Borneo 

3) Flores med Komodo 


For alle destinationer gælder, at de kan kombineres og at vi arrangerer rejserne som:

Personlige Rejser

Signaturrejser

Studierejser og Skolerejser.

Helt tilpasset jeres ønsker.


Har du interesse i at deltage i udvikling af et lokalsamfund i en periode, så kan vi også hjælpe dig. Ud fra dine interesser og baggrund, finder vi sammen destination, hvor der er behov for support. Det vil kræve lidt forberedelse forud for rejsen. Selve opholdet forudsætter, at du medvirker på lige fod med de lokale beboere. Du kan naturligvis kombinere rejsen/opholdet med andre af vore rejser.


Vores rejser bestilles hos Euro Tourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, Tlf. 98 11 34 00; Mail: info@eurotourist.dk. Euro Tourist er medlem af Rejsegarantifonden, jeres ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte for at høre mere om en rejse, inden du bestiller, telefon 40 36 30 00 alle ugens dage, også weekend 09:00-20:00; mail info@kembangtravel.dk