SÅDAN SAMSÆTTES PRISEN PÅ EN PERSONLIG REJSE TIL PEMUTERAN


For at gøre det mere enkelt, har vi har sammensat en GRUNDPAKKE, der rummer alt det praktiske med ankomst, transfer fra lufthavn til hotel, transfer Denpasar til Pemuteran, med udflugter undervejs, introduktion til BIOROCK-projektet med genoprettelse af koralrev, og selvfølgelig transfer fra Pemuteran tilbage til Denpasar lufthavn. 


Afhængigt af afrejsetidspunkt er der varierende priser på flybilletter. Nedenstående priseksempler er derfor uden fly. Men helt som I er velkomne til selv at arrangere flytransport, gør vi det også gerne. Blot lad os vide, hvad der er mest bekvemt for jer.


PRISEKSEMPEL FRA Kr. 4.985,- per person i delt dobbeltværelse / bungalow

Vi laver gerne et tilbud, hvis du foretrækker at rejse alene.

Varighed 11 overnatninger på Bali.

Afrejsedato: Når det passer dig/jer. Vi forventer Bali åbner igen i april/maj 2022.


Transfer Denpasar Lufthavn - Hotel 

Overnatning på lækkert hotel, i Denpasar, med morgenmad

Transfer Denpasar til Pemuteran med frokost på udsigtsrestaurant og udflugter undervejs, blandt andet til vandfald og en økologisk kaffeplantage og templer, hvis I har interesse herfor.

Introduktion til BIOROCK projektet med genoprettelse af koralrev, inklusive snorkling.

10 dage i Pemuteran (i dette eksempel) antallet af dage kan tilpasses jeres ønsker. 

Transfer fra Pemuteran til Denpasar via kystvejen


Antallet af dage i Denpasar og Pemuteran, kan naturligvis fordeles helt som I ønsker. Ligesom vi kan inkluderer Kunstnerbyen Ubud.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til jer. 


Udover de gratis glæder i Pemuteran tilbyder vi korte og længere udflugter. Alle udflugter kan købes enten hjemmefra eller direkte hos vore lokale partnere.


Rejsen bestilles hos Euro Tourist, Vesterbro 89, 9000 Aalborg, Tlf. 98 11 34 00; Mail: info@eurotourist.dk. Euro Tourist er medlem ad Rejsegarantifonden, jeres ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte for at høre mere om rejsen, inden du bestiller, telefon 40 36 30 00 alle ugens dage, også weekend 09:00-20:00; mail info@kembangtravel.dk