24-1 (2)
24-4
24-5
24-2
24-3


EN PERSONLIG REJSE MED KEMBANG TRAVEL

er en unik rejse tilrettelagt for dig helt efter dine ønsker. Det kan være til en af vore faste destinationer og til enhver anden destination, du enten selv foreslår eller som vi foreslår ud fra dine ønsker om oplevelse. Selvfølgelig kan flere destinationer og oplevelser kombineres. Varighed er det antal dage, du ønsker.


Vores koncept er ganske enkelt: Du koncentrerer dig om at holde ferie og opleve, vi klarer alt det praktiske, så din ferie bliver perfekt til en pris, du ikke kan lave meget billigere selv. Vi inkluderer endda den garanti for sikkerhed og tryghed Rejsegarantifonden giver.


Vort store personlige netværk, bygget op over 60 år, sætter os i stand til at efterkomme stort ser ethvert ønske.


En Personlig Rejse indeholder en Grundpakke, med eller uden flybillet, transfer til/fra lufthavn, overnatning med morgenmad, det bestilte antal dage. Altså det der får hverdagen til at fungere, så du kan koncentrere dig om de oplevelser, du gerne vil have. Udflugter med videre kan bestilles før du rejser, men du kan også købe dem af vores lokale partnere på destinationen.


Naturligvis behøver du ikke rejse alene. Tag bare familie og venner med. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.


Alt efter ønske, kan vi levere dansk rejseleder, indonesisk dansktalende eller engelsktalende rejseleder på hele rejsen, eller lokale engelsktalende guider på hvilken som helst destination.

 

Det betyder en Personlig Rejse kan spænde fra ren ferie til at have et dedikeret fagligt indhold og naturligvis en kombination af begge og indenfor hele spekteret fra det mere turistprægede til det modsatte, hvor deltagerne får oplevelser, hvor I er en del af hverdagen.

                                                                                                    

Sagt med en lidt gammeldags frase: "Gæstens ønske er vores lov."

 

Det er det, vi mener med "Helt på dine betingelser"


Alternativet til en Personlig Rejse er en Grupperejse med fast Tema eller en Signaturrejse.


Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.