11-6
DSCI2487 (3)
DSCI2797
DSCI2411 (2)


REJSER


Indonesiens 17.000 øer, spændt ud over tre tidszoner, er belagt med naturscenerier, tusindårig kultur, 300 års kolonihistorie, et usædvanligt dyreliv og UNESCO verdensarv. De er den ideelle ramme til at virkeliggøre drømmerejsen, hvor sjælen kan følge med. Hvad enten I foretrækker storbyer, blive en del af et lokalsamfund, tilbringe dage og nætter med at dovne på en flodbåd på Borneo, mens I betragter dyrelivet på flodbredden og møder orangutanger, besøge museer, trekke i regnskove, opleve et utroligt fugleliv, se vulkaner, snorkle eller dykke, spille golf, genoprette koralrev, blive mætte af kultur eller spændende mad, bo på et junglehotel på Flores og opleve varanerne på Komodo, måske bare være til eller ønsker en blanding af det hele, så klarer vi alt det praktiske.

 

Alle vore rejser tilgodeser i videst muligt omfang etisk ansvarlig, bæredygtig turisme, som vi, hvor muligt, udvikler i samarbejde med lokalbefolkningen. 

 

Vores helt store force er uden tvivl, at vi baserer vores rejser på 60 års indgående kendskab til Indonesien, er aktivt involveret i det indonesiske samfund og har et omfattende netværk med personlig relation til alle vore samarbejdspartnere. Det giver unikke forudsætnininger.

 

Udover viden om den/de valgte destinationer, får I også indsigt i det omgivende samfund og Indonesiens historie, der har haft indflydelse på destinationen og et kik ind i fremtiden, så I kan danne et helhedsbillede.

 

Personlige Rejser - helt på dine betingelser

Til vore destinationer og enhver anden lokalitet i Indonesien baseret på dine ønsker om lokalitet eller oplevelser. På de fleste destinationer har I tilknyttet den samme chauffør / tour guide under hele opholdet. 

 

Signaturrejser - for 1 til 50+ deltagere

Du kan benytte vore forslag eller bede os lave en rejse med et helt specifikt indhold, hvad enten det er kulturelle, sociale, faglige eller helt andre emner, der står på ønskelisten, uden at alle deltagere behøver være involveret i de samme aktiviteter. Og naturligvis kan vi kombinere det hele inklusive afslappende feriedage. Bedre bliver det næppe.

 

Studierejser og Skolerejser - Faglig viden, indsigt og læring gennem oplevelser 

Tillad os at være stolte af vores rejse til Pemuteran, Vest Bali, hvor I kan opleve ansvarlig bæredygtighed indenfor genoprettelse af koralrev, landbrug i skoven, beskyttelse af havskildpadder, samtidig med at det autentiske lokale miljø bevares. og meget mere. Vi arrangerer også Studierejser og Skolerejser til andre destinationer ud fra jeres behov og ønsker.

 

Kembang Travel har hotline 24/7 for alle rejseformer i Indonesien.

 

Selvfølgelig

behøver du ikke gennemse alle de enkelte rejseformer, før du kontakter os. Bare kontakt Euro Tourist, der sælger vore rejser i Danmark. på telefon 98 11 34 00 eller mail: info@eurotourist.dk.

Euro Tourist, ligger på Vesterbro 89, 9000 Aalborg og er medlem af Rejsegarantifonden. Din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

 

Du er også velkommen til at kontakte Kembang Travel direkte på 40 36 30 00 alle ugens dage inkl. weekends 09:00-20:00; mail: info@kembangtravel.dk

Så finder vi sammen de muligheder og den rejseform, der opfylder dine drømme. Inden du beslutter dig.

 

Uanset hvad dine ønsker eller dit behov er, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan lave et helt uforpligtende tilbud, der matcher jeres ønsker om den perfekte rejse.

 

Alle henvendelser er uforpligtende indtil andet aftales og bekræftes.

  

Sammen giver Euro Tourist og Kembang Travel dig al den vejledning, du har behov for, fra før du booker og al den praktiske information du har brug for, før du afrejser og til du er hjemme igen.