09-3
09-4
09-10
09-2
09-5


Vest Bali - en bæredygtig tidslomme


Vest Bali er den skjulte juvel på Gudernes Ø. Samspillet mellem havet, strandene med det fine sorte vulkansand og det smukke sceneri med bjergene langs kysten skaber den energi, som Balineserne kalder "Nyegara Gunung". Helt som det danske ”hygge” er det svært at oversætte.


Udover sine betagende omgivelser byder Pemuteran på vilde delfiner, unikke aktive templer, vingårde, varme kilder i junglen, snorkling på koralrev, den ubeboede ø Menjangan Island og det prisbelønnede BIOROCK® projekt med genoprettelse af koralrev. Alt det oplever I i et mix af afslapning og spændende udflugter, inden I de sidste to dage oplever kunstnerbyen Ubud på egen hånd. Undervejs hertil besøger I risterasserne i Jatiluwih, der er UNESCO verdensarv.


Pemuteran ligger langt fra Balis mere kendte turistdestinationer i syd. Den lokale turisme er udviklet på landsbyens præmisser med beboernes vilje til at bevare beskytte miljøet. Der er ingen store kædehoteller, store kæderesorts eller de aktiviteter, der traditionelt følger med masseturisme. Alt foregår i en afslappet atmosfære med en imødekommende lokal befolkning, hvis daglige liv er turisme.


Vore lokale repræsentanter er gode til at gøre opmærksomme på de oplevelser, der opstår i hverdagslivet. Derfor kan du glæde dig til mange daglige oplevelser i Pemuteran,


Vi arrangerer både Grupperejser med fast tema og Signaturrejser med dansk / dansktalende rejseleder, samt Personlige Rejser til Pemuteran.


Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.