08-1
8-6
08-3
c 22
08-5


JAVA, SUMATRA, CELEBES og BORNEO kan lyde som romantiske tropeøer fra en svunden tid helt som Sumba, Flores og Molukkerne, de sidste oprindelig kendt som Krydderiøerne, og de mange, mange flere eksotiske navne, vi nikker genkendende til, når vi ser rejseprogrammer i fjernsynet. Men de er lige så virkelige, som Bali er i dag.


Forskellen på de allerbedste rejseprogrammer på TV og at være der selv, er naturligvis til at tage og føle på. Både ulemperne og fordelene :) 

 

Indonesien, verdens fjerde største nation, og dets 17.000 øer, 500 folkeslag og lige så mange sprog, er et eldorado af betagende natur, gamle kulturer, traditioner og overleveringer. Lokale kalendere sætter tiden for mange begivenheder. Et levende hav af religioner, 6 officielle og omkring 250 andre, hvor mange af dem ofte indgår i samme familie, både mellem ægtefæller og endda mellem søskende, giver en sammenhængskraft, der næppe findes andre steder i verden.


Kulinariske lækkerier, fascinerende landskaber med regn- og mangroveskove, savanne, vulkaner, økosystemer, museer, nutidige og gamle landsbyer, 1000årige templer og genoprettelse af koralrev er andre elementer. Og som toppen af kransekagen bidrager Indonesien i mangefold til vores UNESCO verdensarv både fysisk, håndværksmæssigt, kulturelt, socialt, samt med et ”mesterværk af mundtlig og imaginær verdensarv.”

 

Politisk er Indonesien formentlig den nation i verden, der trods sin fortid, der hurtigst har udviklet sig til det vi i Vesten forstår ved et moderne demokrati. Efter 300 års hollandsk kolonistyre, hvor indoneserne selv ikke havde meget at skulle have sagt, blev frihedshelten Sukarno landets første præsident ved uafhængigheden i 1945. I 1965 blev han sat fra bestillingen af et militærkup og Suharto tog over de næste 33 år, indtil indoneserne i 1998 havde fået nok af "New Order." Efter tre præsidenter, der af forskellige grunde kun fik kort tid i embedet, valgtes i 2004, ved det første direkte mere frie valg en general. Han blev genvalgt i 2009. I 2014 blev han afløst "Jokowi," der blev den første præsident uden relation til militæret og født i 1961 eller fortiden. Han blev genvalgt i 2019 og sidder frem til 2024.


Vores fornemmeste opgave er at udvælge destinationer, der er egnede til Grupperejser med fast tema , samt destinationer, der imødekommer ethvert formål til Studierejser og Skolerejser, Signaturrejser og ethvert ønske til den optimale Personlig Rejse.


Vores evne destinationerne sammenfattes således:
"From any point in the world to any point in Indonesia" eller kort og godt: I kraft af vort netværk, opbygget gennem 6 årtier, vil der næppe være et ønske, vi ikke kan opfylde.


Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.